Coaching

Bij Movementality kun je kiezen voor een van de coaching pakketten, waarbij je aan de slag gaat om gedragspatronen waar je je niet goed bij voelt te leren herkennen- en doorbreken, zodat je je op de lange termijn fitter, energieker en gelukkiger voelt! 

Holistische benadering

De vicieuze cirkel van gedragspatronen doorbreken, doe je niet alleen. Door samen uitgebreid de tijd te nemen om gedrag inzichtelijk te maken, wordt het  makkelijker om patronen te herkennen en te doorbreken. In plaats van dat we ons richten op het nastreven van een gezondheidsideaal, gaan we kijken naar wat gezond leven voor jou inhoudt en betekent. We gaan op zoek naar gewoontes die bij je passen, makkelijk vol te houden zijn en die jouw gezondheid en levensplezier op de lange termijn kunnen verbeteren. Elke kleine stap in de juiste richting is een grotere stap dan je denkt!

Sessies

Intake

Vooraf aan het intakegesprek vul je een online vragenlijst in. Hierin beschrijf je jouw hulpvraag, krijg je vragen over je huidige leefstijl en kun je vast beginnen met het nadenken over jouw doelen.

Om inzicht te krijgen in de aandachtspunten die voor jou belangrijk zijn, plannen we eerst een intake van een uur in. Hierin maken we kennis, gaan we alvast beginnen met puzzelen en stellen we een intentie op voor een periode naar eigen keuze. De inhoud van de behandelperiode is afhankelijk van deze intentie. 

Pakketten

Je kunt voor verschillende coaching pakketten kiezen, afhankelijk van hoeveel sessies we nodig denken te hebben. Alle sessies duren 45 minuten. De eerste 3 sessies na de intake zijn wekelijks. Daarna kun je zelf kiezen of met deze frequentie door wil gaan, of deze wil verlagen naar bijvoorbeeld 1 of 2 keer per maand. Op deze manier heb je de tijd en ruimte om zelfstandig te werken aan jouw leefstijl, maar heb je wel een coach achter de hand om op terug te vallen. 

Sessies Tarieven
Intake € 65,-
6 sessies-pakket €55,- per sessie.
9 sessies-pakket € 45,- per sessie.