The Mindful Motion Movement

Sluit je aan bij The Mindful Motion Movement en maak kennis met bewust bewegen! De Mindful Motion Movement biedt verschillende abonnementen die je per kwartaal kunt afsluiten. Geniet van wat je lichaam kan en haal plezier, energie en rust uit bewegen door deel te nemen aan een- of meerdere groepslessen! 

Weekschema

Lesaanbod Dag en tijdstip
Full Body Energy Boost workouts Maandag 19:30
Strength & Balance trainingen NNB
Yoga & Relaxation lessen Vrijdag 11:00

Abonnementen

Abonnementen (per kwartaal) Lessen Tarieven
Introductie pakket (eenmalig) 4 lessen € 13,50,-
Full Body Energy Boost workouts 12 lessen € 12,50,-
Strength & Balance trainingen 12 lessen NNB
Yoga & Relaxation lessen 12 lessen €11,50,-
Combi pakket 24 lessen €11,-
Flexibel pakket 16 lessen €14,50-

Hoe werkt het? 

Per kwartaal kun je een abonnement afsluiten. Je kunt een enkel abonnement kiezen, waarbij je gaat voor een van de  3 lesvormen. Mocht je bijvoorbeeld graag én willen deelnemen aan de Energy Boost workouts én aan de Yoga & Relaxation lessen, kun je kiezen voor een combi- of een flexibel pakket. Het combi pakket geeft je de mogelijkheid om beide abonnementen te kiezen, maar dan voordeliger! Wil je graag per week kiezen aan welke les(sen) je wil deelnemen? Of lijkt het je leuk om naast een enkel pakket andere lesvormen te proberen? Kies dan voor het flexibele pakket. In dit pakket krijg je een krediet van 16 lessen die je kunt indelen over het kwartaal, compleet naar eigen keuze!

 Ervaringen

Een combinatie van lekker sporten op goede muziek en ontspanningsoefeningen. Je wordt helemaal fit door deze sportlessen!

- Jacqueline

Femke is een fijne yoga-docent, altijd vrolijk en rustig met uitleggen. Ontspannen sfeer!

- Pascal

Fijne muziek, goed voor de spieren en van alles wat! Leuke lessen en het is goed voor je, dat voel je! 

- Mirjam

Femke geeft heel deskundig, enthousiast en met veel variatie de lessen met een lekker muziekje erbij. Alle spiergroepen komen aan de beurt met tussendoor en aan het eind heerlijke ontspanning. Training en tijd voor jezelf ineen.

- Arina

Leuke gezellige lessen met een afwisselling van oefeningen. Alle spiergroepen worden aangepakt. We eindigen altijd met een heerlijke ontspanning.

- Ans

Het is iedere maandagavond weer fijn om alle spiergroepen te trainen op passende muziek. Ook de ontspanningsoefeningen tussendoor zijn fijn. Femke is een enthousiaste en gemotiveerde instructrice.

- Sandy

Ik ben helemaal blij met de oefeningen van de Energy Boost Workouts! Ik merk dat het goed is voor mijn lijf!

- Sabrina


Schrijf je hier in!