Welkom bij MOVEMENTALITY

Over mij

Hi! Ik ben Femke. Ik ben yoga- & fitness instructrice, medisch trainster & leefstijl coach en ik geloof in de kracht van lichaam en geest.

 

Ik ben begin 2023 gestart met Movementality, omdat ik denk dat plezier hebben in bewegen een hele belangrijke factor is in het optimaliseren van zowel de fysieke- als mentale gezondheid. 

 

Ik gun het iedereen om zich fijn en gelukkig te voelen en daarom ben ik blij je te helpen om jouw persoonlijke pad naar gezond- en happy zijn te vinden!

Diploma's

  • Associate degree Sportmedisch Trainer
  • Associate degree Leefstijl Coach
  • Overload Mylogenics Release

  • Overload Mylogenics Activation

  • Overload Mylogenics Rehab 

  • Certified Yoga Teacher (RYT-200)

Ervaringen

Femke geeft heel deskundig en enthousiast les en zorgt voor veel variatie met een lekker muziekje erbij. Alle spiergroepen komen aan de beurt en we doen heerlijke ontspanningsoefeningen tussendoor.

Training en tijd voor jezelf ineen.

- Arina

Femke is een fijne yoga-docent, altijd vrolijk en rustig met uitleggen. Ontspannen sfeer!

- Pascal

Femke is een top yoga-instructrice! Ze straalt rust uit en tegelijkertijd is ze heel motiverend. Ik merk meteen dat ik mobieler word. Ik merk ook dat ik het jammer vind wanneer de sessie afgelopen is.

- Jack

Het is iedere sportles weer fijn om alle spiergroepen te trainen op passende muziek. Ook de ontspanningsoefeningen tussendoor zijn fijn. Femke is een enthousiaste en gemotiveerde instructrice.

- Sandy

Ik ben helemaal blij met de oefeningen van de Strength & Balance trainingen! Ik merk dat het goed is voor mijn lijf!

- Sabrina

De yogalessen zijn heel ontspannen, je komt binnen in een oase van rust door de heerlijke geur en stilte. De lessen verlopen ontspannen en ik krijg nooit het gevoel dat ik daar ben om de mooiste yoga poses te doen maar echt om naar binnen te keren. 

- Amy

Het concept van de Strength & Balance lessen is uniek en zit vol met energie. Dat straalt Femke ook heel erg uit. Het voelt als een hele veilige ruimte en ze maakt het heel persoonlijk.

- Laura

De Strength & Balance lessen zijn een combinatie van lekker sporten op goede muziek en ontspanningsoefeningen. Je wordt helemaal fit door deze sportlessen!

- Jacqueline

Leuke, gezellige sportlessen met afwisselende oefeningen. Alle spiergroepen worden aangepakt. We eindigen altijd met een heerlijke ontspanning.

- Ans